POKÉMON TRAKTATIES en TAARTEN

Bekijk hier de leukste Pokémon traktaties en verjaardagstaarten.

POKÉMON TRAKTATIES EN VERJAARDAGSTAARTEN


Het was altijd al populair, de wereld van Pokémon, maar het lijkt bij een nieuwe generatie kijkers alleen maar populairder te worden.  Van het kijken naar tekenfilms op tv tot zelfs een echte speelfilm in de bioscoop, van het spelen van Pokémon games op de Nintendo switch tot het verzamelen van Pokémon kaarten, grote kans dat uw kind er helemaal verzot op is. En als de verjaardag langzaam dichterbij komt,  dan wordt het al snel duidelijk wat er getrakteerd zal moeten worden op school: een Pokémon traktatie. Nu kun je deze natuurlijk helemaal zelf maken,  maar het is ook mogelijk om een hele gave Pokémon traktatie te bestellen, waarmee uw kind vast en zeker als klasgenootjes blij zal maken. Bekijk hieronder dan ook een leuke donut Pokémon traktatie.

Pokémon taart aan huis bezorgd als traktatie

Hieronder vind je informatie over lekkere Pokémon taarten als traktatie.

  1. Pokémon verjaardagstaart aan huis bezorgd vanaf €24,95: meer informatie

Donut Pokémon traktatie

Je bent op zoek naar een bijzondere traktatie en dan denk je al snel aan iets met Pokémons. Maar dan dreigt het al snel een enorm karwei te worden om zelf een leuke Pokémon traktatie te verzinnen wat de hele klas blij van zal worden.

Maar wat als je nu even geen tijd hebt om zelf een leuke Pokémon traktatie in elkaar te knutselen? Wellicht bieden deze Pokémon mini donuts dan uitkomst. De strak vormgegeven Pokémon donuts zijn een lust voor het oog.

Prijs indicatie: ….
Bezorginformatie: …..

Wil je meer weten over deze vrolijke Pokémon donuts? Klik dan op onderstaande groene button voor meer informatie.

MENSEN HOUDEN VAN POKEMONS
VINDT ZE ALLEMAAL
LEKKER KNUFFELEN